Vildsvinsgille

Efter upptagningen på lördag den 1/10 kommer det att grillas vildsvin på hamnplan i båtklubben. En mycket ringa avgift kommer att tas ut för omkostnader vid grillningen.

Andreas Lindgren är eftermiddagens hovmästare och tar tacksamt emot hjälp med förberedelser. Du når honom på 070-756 24 72.

Varmt välkomna från omkring 1630.
Kallhälls båtklubb
Sakta men säkert fylls hamnbassängen på med badsugna båtar 🌊🚤
Idag är det bara 46 dagar kvar till sjösättning ☀️
Kallhälls båtklubb
En sagolikt vacker vinterkväll att gå nattvakt. Segelbåten Liv ser till att julstämningen infinner sig. Nattens vakter tillsammans med hunden Atlas ser till att decembernatten förblir lugn i klubben.
Kallhälls båtklubb
Imorgon den 6/12 klockan 1900 är det årsmöte via teams. Håll utkik i din mail för en länk.

Varmt välkommen!
Kallhälls båtklubb
Söndagen bjöd på en solig och fantastiskt höstdag med mycket aktivitet i klubben. Bara några månader kvar till sjösättning.☀️