KaBK Nytt


Välkomna till webduttarsidan med lite av ditten & datten.
Elis Pettersson
webduttare

Tillbaka till KaBK hemsidan

Uppdaterad
1 augusti 2021
 

Bästa medlemmar!
Bidra gärna med lite bilder och händelser. Dela med er av era erfarenheter under båtfärderna och inte minst, tricks och tips för pryttlar i båten eller något annat som ni vill delge!
Använd denna e-postadress för inlägg:
knappelis@outlook.com

  Till Sjöräddningens hemsida

 

 

Skvallersidan nedlagd!

Arkiv

KaBK Nytt alla årgångar från 2004
Historiken 2003
Båtliv från förr!

Vågbrytaren 2019
C-bryggan-bygge 2017-2018
A-bryggan-bygge 2013-2014
Johan Fritiofs Norgefärd 2014
Strömsholmskanal resa 2013

26 juli 2021 Ohoj all KaBK.are! Nu har en ny medlem tagit över jobbet som redaktör! Han heter Eric Casselberg. Jag tror att han kommer att lägga allt på Facebook?

Skvallersidan är nedlagd!

Arkivet med alla KaBK Nytt och Historiken från 2003. Allt finns kvar, men inga nyheter! Arkivlänkarna finns på Arkiv

Elis Pettersson

2022-01-28 Hej gott folk igen! Har ju egentligen lagt av med detta fixa med KaBK Nytt och det här är bara tillfälligt!

   Det är väldigt avspänt och tyst i klubben nu, troligen orsakat av farsoten, som har ställt till det, inte bara för oss i KaBK, utan för hela samhället. Måste påminna om hur det var förr!  Så här trevligt hade vi vid sjösättningen 2000. Det var det året när allting skulle paja enligt alla experter, som det vimlar av.  Hur som helst, så samlades vi efter sjösättningarna för att äta en mysig lunch, ta några nubbar. Under Lasse Lundstens ledning så sjöng vi roliga nubbvisor. Det blev mycket snack under dessa luncher. En suverän inledning på sommaren med härliga turer med båtarna.

Elis Pettersson


Det här har varit webduttarns tillskott till webredaktionens teknikpark. Både input och output på samma maskin. Duplex. Kopplad direkt till en tvåstegs ångmaskin med druttelkoppling för seriell tvångsmatning för att avge korrekta digitala miljövänliga, kodade röksignaler. Röksignalerna går sedan vidare till en artificiell strutter med komprimering för vidare dekodning.